DE VÂNZARE Vilă, Bariloche, Rio Negro, Argentina, Peninsula San Pedro

DE VÂNZARE - Cod. 29796

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 317 m²
  • Camere: 8
  • Podea: wood

Impresionant turn-cheie, care produc venituri din proprietate într-un decor luxuriant, privat.

O oportunitate imobiliare de excepție situat într-un cartier de lux din San Carlos de Bariloche, Argentina, această proprietate de trei casa de prețios este amplasat pe un acru de amenajare a teritoriului manichiurate.

Toate casele sunt bine construite, artizanale capodopere de arhitectură Patagoniei care oferă detalii la comandă din lemn, caracteristici frumos zidărie Bariloche și tavane integrate din sticlă, precum și a vieții private individuale, parcare privată și o securitate împrejmuită.

Casa principală este construită din chiparos de munte și este un plan de podea bine proiectată, egaland de 182 de metri pătrați. Spațiul de locuit este spațioasă împărțită în living supradimensionat, sala de mese mare, trei dormitoare (de master detaliate cu cada jacuzzi si dressing-in), doua grupuri sanitare, și o cameră de zi. Bucataria este configurat pentru bucatar pasionat, cu un mic dejun colțișor bonus.

Casa de oaspeți este un spatios cu doua camere, doua baie, 65 pătrat plan de podea metru, perfect pentru orice tip de invitat: familii, tovarăși de călătorie sau cupluri. De asemenea, construite din chiparos de munte casa este accesorizata cu detalii complicate frumos ca un șemineu din piatră, bine plasată luminatoare, și log accente.

O a treia structură în prezent acționează ca casa unui paznic, dar ar putea fi, de asemenea, o altă casă de oaspeți, dacă se dorește. Cabina de 40 de metri pătrați oferă două dormitoare, o baie completă, o bucătărie eficientă și o zonă de luat masa separată.

De asemenea, este inclus un gratar inclus / Casă de joacă (cunoscut, de asemenea, ca un Quincho). Această clădire a deschis oferă o zonă separată de luat masa - excelent pentru divertisment - și baie proprie și încălzire. Ca un bonus în plus, există un spațiu de garaj și de construcție desemnate pentru rufe, un atelier de lucru și de depozitare.

Din jurul proprietății este un cadru parc curat și frumos amenajate. Conceput cu o suprafață de gazon stabilit, plante indigene, arbori de creștere vechi și paturi de flori de înflorire, setarea este primitoare și perfectă pentru a experimenta liniștea unei grădini Patagoniei adevărate. Temeiurile oferă, de asemenea priviri de blues strălucitoare ale lacului Nahuel Huapi.

Nu lăsa această șansă să dețină o proprietate uimitoare producătoare de venituri, în paradis va trece prin.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB