DE VÂNZARE Altele (terenuri), Tigre, Buenos Aires, Argentina, Arroyos Tres Sargentos y Malvinas

DE VÂNZARE - Cod. 28838

  • Tipologie: Altele (terenuri)
  • Zona: 12300 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Dos Rios Parana Delta - Cerul de pe Pamant

Cumpărați o bucată de paradis doar o săriți de la Buenos Aires

Este uimitor că puteți cumpăra o bucată de paradis la doar o excursie scurtă distanță de orașul minunat, dar incredibil de zgomotos din Buenos Aires. Locul în care mă ocup este numit Dos Rios, un complex minunat, ecologic, situat pe Delta Parana (https://en.wikipedia.org/wiki/Paraná_Delta)

Crede-mă, dacă oriunde merită să fie numit un paradis al calmului și frumuseții este Dos Rio. Aceasta este fără îndoială o locație incredibilă pentru a scăpa. Este un loc unde vă puteți recupera spiritul și vă puteți re-genera energia. Construcția în Deltă a fost recent restricționată în mod sever de faptul că Guvernul a oprit construcțiile noi pentru a se asigura că această zonă își păstrează spațiile deschise, senzația de pace și calm și, bineînțeles, pentru a proteja minunata viață sălbatică și floră și faună. Vestea minunată este că încă poți să cumperi un teren de peste un hectar aici, pe Dos Rios, să construiești cabana sau casa lângă râu și să stai în spate și să lași lumea să stresească în timp ce rămâi calm și sigur și totuși să fii foarte aproape catre oras. Restricțiile făcute de Guvern în ceea ce privește construcția vor face, de asemenea, cumpărarea pe Dios Rios o mare investiție pentru viitor, deoarece prețurile pot să crească.

Să ne confruntăm cu asta, toți avem nevoie de un loc pentru a scăpa. Problema este că majoritatea locurilor care vă oferă ceea ce vă oferă Dos Rios sunt departe de Buenos Aires. Pentru a ajunge la ele, implică pierderea mult timp, o mulțime de conducere; o mulțime de lupte stresante cu traficul, negocierea aeroporturilor supraaglomerate și, desigur, călătoriile sunt scumpe în aceste zile. Cu toate acestea, cu Dos Rios nu este doar un loc minunat pentru a vă liniști tensiunea orașului, este foarte ușor și rapid să ajungeți. Datorită apropierii sale de BA, veți ajunge nesfârșită și veți avea mult timp să vă bucurați de ceea ce oferă Dos Rios și ceea ce oferă este absolut uimitor .............

Este situat la doar 30 km de orașul Buenos Aires, dar atunci când sunteți acolo, se va simți ca 1000 de kilometri de haosul orașului. Acest loc liniștit este viu cu cea mai uimitoare viață de păsări. Râul colaborează cu pești, iar verdeața și frunzele sunt ca și cum ai fi în jungla unui paradis tropical. Orașul se află în apropiere, dar zgomotul și haosul nu vă vor atinge aici. În schimb, veți respira aerul curat și veți auzi sunetul naturii, a păsărilor care vorbesc una cu cealaltă, a copacilor care se înclină spre vânt și a broaștelor, șoptindu-se câte ceva dulce. Zgomotul orașului se va simți la 1000 km distanță și totuși este atât de incredibil de aproape de oraș.

Dos Rios este un complex de peste 70 de hectare și are doar 32 de hectare de teren de vânzare (24 au fost deja vândute) Fiecare parcelă are peste un hectar de teren și toate parcelele au fațadă fluvială. Restul terenului (peste 30 de hectori) este deținut de comunitatea Dos Rios, adică proprietarii de terenuri. Are un numar de pasarele construite pentru ca proprietarii de terenuri sa se bucure care traverseaza complexul pentru a face cele mai minunate plimbari. Cu doar 32 de proprietăți / parcele în total nu va fi niciodată peste aglomerat, astfel încât să puteți fi siguri de liniștea dvs. spre deosebire de alte complexe, care sunt complet peste aglomerat. Dos Rios beneficiază, de asemenea, de o piscină fabuloasă pentru a vă bucura de o înotătoare frumoasă în soarele fierbinte pentru a vă răcori și o zonă de terasă cu scaune și parrilla pentru a găti prefectul asado (nu uitați invitația mea vă rog!)

Nu există nici o îndoială că Dos Rios este un loc foarte magic pentru a alege ca refugiu din această lume nebună atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Cu locația sa atât de aproape de oraș, scăparea nebuniei nu a fost niciodată mai ușoară și nici mai pașnică.

După cum sa menționat deja, majoritatea parcelelor au fost vândute și sunt doar opt rămase rămase, astfel încât să nu pierdeți. Dacă sunteți în căutarea de a construi o proprietate undeva în apropierea orașului, unde vă puteți relaxa și reîncărca, Dos Rios este locul pe care vă promit. Probabil va fi cea mai bună decizie pe care o veți lua vreodată.

Dacă doriți să aflați mai multe despre acest proiect fabulos și să descoperiți mai multe, vă rugăm să mă contactați prin e-mail.
PS. Prețul de publicare este pentru o re-venta de vânzare, care se află într-o locație fabuloasă foarte aproape de piscină. Este oferit la un preț avantajos, deoarece proprietarul are nevoie de o vânzare rapidă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB