DE VÂNZARE Teren agricol, Falda del Carmen, Cordoba, Argentina, Falda del Carmen

DE VÂNZARE - Cod. 34864

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 610000 m²
  • Camere: 5
  • Starea clădirii: Excellent

OPORTUNITATE UNICĂ DE CUMPĂRARE A PROPRIETĂȚILOR TERENE, NUMAI 25 MINUTE DE LA CORDOBA, AL DOILEA CEL MAI MARE CITY OF ARGENTINA.

Acest teren frumos de 61 hectare este situat la numai 25 minute de mers cu mașina de capitala Cordoba, Argentina, lângă un sat fermecător numit Falda del Carmen. Apropierea sa de Cordoba, oferind acces la aeroportul internațional și infrastructuri excelente (spitale, afaceri, hoteluri, universități etc.) face din această proprietate o oportunitate excepțională pentru investiții pentru proiecte de dezvoltare potențială, cum ar fi cartierul de golf sau un golf, printre multe alte posibilități.

Terenul are acces prin ruta națională care comunică orașul Alta Gracia cu autostrada care leagă Cordoba de Carlos Paz. Situat la doar 20 de kilometri de Carlos Paz și la 7 km de Alta Gracia.

Proprietatea conteaza cu apa, electricitate, diverse corraluri bine imprejmuite si doua case in stare foarte buna.

Cordoba se află în centrul Argentinei, iar capitala sa, Córdoba, este al doilea mare oraș din Argentina. Împreună cu provinciile vecine Santa Fe și Entre Ríos, Córdoba formează asociația economico-politică cunoscută sub numele de Regiunea Centru.

Provincia Cordoba are o economie puternică datorită faptului că este o destinație turistică principală. Audiofili din întreaga țară și din întreaga lume vin în Cordoba pentru a se bucura de muzica populară Cosquín Folk, Jesús María Folk și Taming Festivals.
În afară de atmosfera sa festivă, Córdoba are, de asemenea, repere arhitecturale și culturale importante: Muzeul Provincial Marque de Sobremonte, Muzeul Fray Jose Antonio de San Alberto, El Cabildo din secolul al XVII-lea sau primăria, Catedrala romană Iglesia și Iglesia iezuită de la Compania.
Cordoba are în general o vreme ușoară, râuri și lacuri rezonabile, numărătoare de munți care ajung la aproape 3000 de metri altitudine și Mar Chiquita, una dintre cele mai mari lagunuri de apă sărată de pe continentul sud-american.

Vă rog, contactați-mă pentru mai multe informații.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB