DE VÂNZARE Teren agricol, Rivadavia, Salta, Argentina, RPN 13

DE VÂNZARE - Cod. 27827

  • Tipologie: Teren agricol
  • Zona: 468722 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0

Floră
Vegetația acestui cartier este format din păduri uscate, aproape fără întrerupere, unele livezi de palmieri, Halofitele, stepe, savane edafice sau incendii provocate și de compensare a terenurilor. Munții sunt construite în mare parte de specii care sunt caracterizate printr-o creștere lentă, au lemn de esență tare și semi și conținutul său de tanin. Comunitate punct culminant este pădurea de quebracho rosu (Schinopsis quebracho- Colorado) și alb Quebracho (aspidosperma quebracho-blanco), numit Quebrachal două quebrachos, stabilit pe soluri înalte, brune, de dezvoltare maximă la nivel regional.
solurilor
Ranch / Farm în sens regional, în provincia geotehnic Chacopampeana Plain. Aceasta se caracterizează prin predominarea net sedimentar cuaternari ale cărui variații sedimentologică sunt legate de depozitele aluvionare ale râurilor.
est a solului din provincia Salta, provin din vânt, râu și fluvioaluvionales, din Anzi, în special lanțurile muntoase din provincia Salta materiale.
Asocierea actuală a solului în zona de studiu (Nadir - Chafatinos "Solurilor NOA") este Campo General Guemes (CGU).
Solul dominant Campo Guemes general se caracterizează prin dezvoltarea moderată; Profilul A, B2, C; textura medie; moderat bine drenat; moderat acid la moderat alcalin; soluție salină în profunzime; un conținut moderat ridicat de materie organică; Prezența scăzută de carbonați în profunzime; moderat de schimb de cationi de mare capacitate; Saturarea bază procentuală; pantă de 1%; o ușoară eroziune.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB