DE VÂNZARE Casă rustică, San Rafael y San Carlos, Mendoza, Argentina, Picada YPF camino ganadero por Capiz, San Carlos, Mendoza

DE VÂNZARE - Cod. 31592

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 94149 m²
  • Camere: 0
  • Podea: 0
  • Starea clădirii: Good

DESCRIEREA PROPRIETĂȚII:

Teren de reproducere pentru efectivele de animale de 94.149 de hectare.
 
CARACTERISTICI:

Sejurul este o unitate care integrează o suprafață totală de 94.149 de hectare. Această locație oferă investitorilor perspective foarte interesante și avantajoase datorită stării sale geografice în raport cu orașul Mendoza (140 km). Și alte importante centre urbane, precum San Carlos, Tunuyán și San Rafael, Ñacuñan, precum și aeroporturi internaționale.
Accesul principal este la 35 km distanță. din râul național nr. 40 deși ar putea fi accesat și prin colțul sud-estic prin intermediul traseului provincial nr. 153.
Dezvoltarea sa economică se bazează în principal pe producția de animale, are o infrastructură importantă, în ceea ce privește drumurile, apeductele, coralurile, fântânile de băut, morile de vânt udate, rezervoarele de apă, capcane pentru colectarea animalelor, angajator. Ultimul, deși are un stil modest, dispune de două camere, living, bucătărie, radio, frigider, gaz electric, alimentat de panouri solare, are o suprafață de 70m2, plus un magazin mic care face un total de 120 contoare acoperite.-

Cel mai apropiat cablu electric este la 25 km distanță.
Este de remarcat, de asemenea, că perimetrul câmpului este complet cablat (în stare perfectă), cu excepția părții de sud care este limitată de o huaiquería de înălțime semnificativă.
În nord-vestul clădirii, o fracțiune de 7.000 de hectare este împrejmuită. Cu închideri perimetrice, realizate cu sârmă de înaltă rezistență în 5 fire, și poli de lemn Itin, Algarrobo și pruni, cu porțile lor de acces corespunzătoare.
Iar în est o fracțiune de 3.000 de hectare este împrejmuită.
Îmbunătățirile menționate sunt detaliate mai jos:

REPRESĂ: 13 (treisprezece) .-
AGUADAS: 35 (treizeci și cinci) .-
AQUEDUCTOS PROVINIENTES DE VERTIENTES NATURALES: 180 (o sută optzeci) kilometri.-
CORRALS: 30 (treizeci) .-
FURTUNURI INTERIOARE: 40 (patruzeci) kilometri.-
Drumuri interne: 280 (două sute optzeci) kilometri de drumuri.
LOCUINTE: 5 (cinci) Case pentru personal.-
Rezervoare de depozitare a apei: (7) șapte rezervoare cu o capacitate de 300.000 litri fiecare.

CLIMA ȘI SOLURILE
Clima lui Mendoza este semi-aridă.
Mendoza, are temperaturi foarte ridicate în timpul verii și foarte scăzute în timpul iernii. Precipitarea abia depășește 250 mm pe an. Cursul nord-sud al lanțurilor muntoase nu împiedică avansarea aerului polar sau tropical.
Se înregistrează o creștere a indicelui de precipitații spre sud, datorită unei influențe anticiclice mai puternice a vestului și a sud-vestului.
Podeaua camerei prezintă diferențe naturale în teren sau în sol nisipos. (hondeadas și coline), puteți vedea, de asemenea, părți plate acoperite de arbori și arbuști tipic florei native din zonă, cum ar fi: jarilla; chañares; carapace; Molle; zampa; etc. Are, de asemenea, pășuni moi potrivite pentru hrana animalelor. De asemenea, la sud-est, solul este un pic mai nisipos, dar cu vegetație abundentă, spre deosebire de partea de nord-vest, care, deși este prevăzută cu vegetația menționată mai sus, este mai pământesc decât nisipos.

Include hacienda și mașini. aproximativ 1.600 capete de bovine de rasa.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB