DE VÂNZARE Casă, Pilar, Buenos Aires, Argentina, La Lomada Country Club

DE VÂNZARE - Cod. 33917

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 360 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 3

Situat într-una dintre cele mai cautate zone rezidențiale din Pilar, această proprietate stil modern, cu un design frumos, foarte luminos si cu finisaje excelente este situat pe o zonă centrală de 1040 m2. NU FI vizita!
Fațada sa este revocată Woodgrain porțelan și piatră. Accesul pietonal la proprietate este netezirea betonului și porfir accesul vehiculelor.
Ea are un hol de intrare, toaleta, living cu semineu alungit îmbrăcat în piatră și ieșire la galerie. Bucătărie cu chiuvetă dublă, mobilier complet insulă, aragaz și cuptor, sala de mese și de familie. ferestre mari, care realizează o utilizare vizuală a parcului în amplitudinea sa. Spațiul de lucru / studiu independent. Zona de servicii de spălătorie și cu dependența completă. garaj Semicubierta cu spațiu pentru două mașini, galerie cu gratar si chiuveta. piscină Designer cu solar.
Etajul superior are o suită de master, cu cameră confortabilă dressing, baie cu cadă de designer, chiuveta dubla, cabină de duș caseta și caseta sanitare. Suită Junior, dulap cu un scufundata si doua dormitoare cu pancarte care au în comun o baie compartimentate. La al treilea nivel are loc de joacă mare, cu acces la terasa, care are la colț de foc.
Incalzirea se face prin sistemul de încălzire prin pardoseală cu un circuit de control independent. pardoseli gresie de porțelan. deschideri de aluminiu sigilate dublu de sticlă. Sistemul de irigații și de grădină amenajată, cu gard perimetral verde și pietrari în funcție de design.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB